Recept

Ravioli s krevetami a s hráškovým krémem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27127
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
100 ml Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
Na náplň
150 g Brambory
300 g Rak říční
Na omáčku
50 g Celer řapíkatý
130 g Hrášek
50 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
50 g Šalotka
5 g Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 479kJ
14% Sacharidy 52 g
43% Tuky 33 g
27% Sodík 548 mg
39% Bílkoviny 22 g

Ravioli s krevetami a s hráškovým krémem postup přípravy receptu:

1

Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut. Brambory uvaříme.

2

Krevety nakrájíme na kousky a smícháme s rozmačkanými bramborami. Osolíme a opepříme. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku a směs necháme 10 minut odpočinout. Zeleninu podusíme na 1 lžíci oleje a podlijeme vínem. Zalijeme vlažnou vodou a vaříme 20 minut.

3

Z těsta vyválíme plát a připravíme ravioli plněné směsí brambor

4

a krevet.

5

Rybí vývar propasírujeme na lisu na zeleninu a získanou šťávu

6

povaříme, aby zhoustla. Přidáme k ní čerstvý hrášek a vaříme

7

10 minut. Vše rozmixujeme. Ravioli podáváme s hráškovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept