Recept

Krabí ravioli s liškami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27129
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí
Na náplň
150 g Brambory
150 g Krab nakládaný
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř bílý
10 g Petržel - nať
5 g Sůl
Na omáčku
2 stroužek Česnek
200 g Lišky čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 087kJ
18% Sacharidy 65 g
20% Tuky 15 g
57% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Krabí ravioli s liškami postup přípravy receptu:

1

Zaděláme těsto, a když je hladké, zabalíme ho do průhledné fólie

2

a necháme 30 minut odpočinout. Brambory uvaříme doměkka.

3

Brambory oloupeme a rozmačkáme, přidáme scezené krabí maso, nadrobno nasekanou petrželku, olej a ochutíme špetkou soli a bílým pepřem. Směs lehce promícháme.

4

Z těsta vyválíme plát a vytvoříme ravioli. Houby podusíme na pánvi s olejem a česnekem a ochutíme lístky tymiánu.

5

Ravioli uvaříme, krátce ohřejeme na pánvi s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept