Jednoduchý recept

Broskve s medovo - levandulovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2713
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

2 ks Broskve
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Levandule - květ
2 polévková lžíce Med včelí
250 ml Mléko polotučné
0,5 balení Sušenky Amaretti
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 460kJ
16% Sacharidy 56 g
15% Tuky 11 g
1% Sodík 16 mg
19% Bílkoviny 11 g

Broskve s medovo - levandulovým krémem postup přípravy receptu:

1

V malém kastrůlku zvolna zahřejeme mléko. Pomalu přidáváme cukr smíchaný se žloutky. Zahříváme dokud směs nezhoustne, ale nevaříme! Poté odstavíme, přidáme med a levandulové květy.

2

Broskve vložíme na několik minut do horké vody, potom zchladíme a oloupeme.

3

Na talíře dáme sušenky, na ně položíme broskve a přelijeme medovo-levandulovým krémem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept