Zdravý recept

Rýžový salát z tuňáka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 27134
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

150 g Ančovičky konzervované
150 ml Citronová šťáva
120 g Paprika červená
3 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže loupaná
3 špetka Sůl
1500 g Tuňák obecný
10 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 034kJ
10% Sacharidy 35 g
20% Tuky 15 g
38% Sodík 763 mg
88% Bílkoviny 50 g

Rýžový salát z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Rybu pokrájíme na menší kousky, zalijeme citrónovou šťávou, necháme v chladu odležet 4 hodiny. Během marinování maso občas promícháme.

2

Rýži uvaříme, poté propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat.

3

Ančovičky pokrájíme na menší kousky, smícháme s rýží.

4

Papriky zbavíme jadřinců a slupek, pokrájíme na menší kostičky. Také vmícháme do rýže.

5

Hotový salát podáváme zdobený pokrájenými, natvrdo uvařenými vejci a kousky tuňáka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept