Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27136
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Vejce slepičí
Na náplň
1 stroužek Česnek
50 g Máslo čerstvé
300 g Okoun - filety
504 g Sardinky v oleji
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé
Na omáčku
50 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
2 ks Pomeranče

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 919 kcal
Kilojoule 3 845kJ
17% Sacharidy 61 g
66% Tuky 50 g
27% Sodík 547 mg
101% Bílkoviny 57 g

Ravioli plněné okounem postup přípravy receptu:

1

Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.

2

V kastrolu smažíme na másle česnek, rozpustíme na něm sardelky a přidáme okouna nakrájeného na kousky. Pomalu orestujeme a podlijeme bílým vínem. Vaříme dalších 10 minut. Okouna umeleme, smícháme s vejcem.

3

Těsto vyválíme na tenký plát, rozmístíme kopečky náplně a uděláme ravioli. Ravioli uvaříme v osolené vodě a krátce blanšírujeme na pánvi s máslem a pomerančovou šťávou. Posypeme čerstvou petrželkou a pomerančovou kůrou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept