Recept

Ravioli plněné lososem a chřestovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27137
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 ks Vejce slepičí
Na náplň
10 g Kopr čerstvý
300 g Losos - filety
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
125 g Sýr Ricotta
Na omáčku
150 g Chřest bílý
10 g Koriandr čerstvý
30 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 592 kcal
Kilojoule 2 477kJ
17% Sacharidy 61 g
31% Tuky 23 g
56% Sodík 1 g
61% Bílkoviny 34 g

Ravioli plněné lososem a chřestovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ricottu smícháme s na kostičky nakrájeným lososem, koprem, solí a pepřem. Zaděláme těsto, necháme ho 20 minut odpočinout. Z těsta vyválíme dva pláty. Na jeden pruh poklademe 5 cm od sebe kopečky náplně a přikryjeme druhým pruhem těsta. Vytvoříme ravioli.

2

Chřest nakrájíme na kolečka, špičky dáme stranou, a osmažíme ho na másle. Osolíme, opepříme. Polovinu chřestu rozmixujeme se smetanou a vaříme do zhoustnutí.

3

Ravioli uvaříme společně se špičkami chřestu a podáváme je s omáčkou, zdobíme koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept