Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27141
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
20 g Mouka kukuřičná
220 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 ks Vejce slepičí
Na náplň
150 g Brambory
2 stroužek Česnek
50 g Feferony
500 g Mušle srdcovky
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Rajčata
5 g Sůl
1 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
17% Sacharidy 61 g
14% Tuky 10 g
30% Sodík 604 mg
57% Bílkoviny 32 g

Ostré ravioli postup přípravy receptu:

1

Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky.

2

Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.

3

Na oleji osmažíme nakrájený česnek, feferonku, petrželku a mušle, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme 6-7 minut. Přidáme vejce, sýr, osolíme, opepříme.

4

V trošce šťávy, ve které se vařily mušle, rozvaříme plátky brambor a kostičky rajčat.

5

Těsto vyválíme na plát, poklademe kopečky náplně a utvoříme ravioli.

6

Ravioli uvaříme 3 minuty, dáme na pánev s rajčaty a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept