Recept

Ravioli plněné bramborami, krevetami a sýrem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27143
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na ravioli
250 g Brambory
5 g Kerblík
200 g Krevety tygří - loupané
180 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej olivový extra panenský
5 g Sůl
50 g Sýr Gouda 45%
5 ks Vaječný žloutek slepičí
Na rajčatové fondue
5 g Bazalka
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
200 g Rajčata
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 114kJ
13% Sacharidy 47 g
35% Tuky 26 g
57% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Ravioli plněné bramborami, krevetami a sýrem postup přípravy receptu:

1

Zaděláme těsto a necháme odpočinout. Z rajčat, oleje, česneku, bazalky a soli uvaříme omáčku. Brambory uvaříme ve slupce.

2

Krevety nakrájíme na kostičky, stejně nakrájíme i sýr a vychladlé a oloupané brambory. Vše dobře promícháme a ochutíme troškou soli, olejem a nadrobno nasekaným kerblíkem.

3

Z těsta vyválíme co nejtenčí plát a kulatým vykrajovátkem vytvoříme kolečka. Utvoříme ravioli ze surovin nakrájených na kostičky. Ravioli uvaříme v osolené vodě a podáváme s propasírovanou omáčkou z vařených rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept