Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2715

Ingredience

40 g Cukr krupice
20 g Cukr skořicový
20 g Cukr vanilka
3 ks Jablka
0,1 l Mléko polotučné
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 052kJ
12% Sacharidy 43 g
9% Tuky 7 g
6% Sodík 117 mg
13% Bílkoviny 7 g

Omeleta jablková postup přípravy receptu:

1

Žloutky a cukr třeme do pěny, přilijeme mléko, přidáme mouku, špetku soli a vše zpracujeme na hladké a zahoustlé těsto.

2

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky.

3

Z bílků a 20g cukru ušleháme tuhý sníh. Spolu s jablky jej vmícháme do těsta.

4

Máslo rozpálíme na pánvi, nalijeme trochu těsta a pomalu opékáme po obou stranách.

5

Jablkové omelety podáváme sypané skořicovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept