Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 2716

Ingredience

30 g Cukr krupice
20 g Cukr skořicový
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,2 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
250 g Třešně
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 362kJ
12% Sacharidy 42 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 123 mg
21% Bílkoviny 12 g

Třešňový trhanec postup přípravy receptu:

1

Ze žloutků, smetany, mouky a soli utřeme hustší hladké těsto.

2

K bílkům přisypeme cukr a ušleháme tuhý sníh.

3

Třešně omyjeme, vypeckujeme a spolu se sněhem je vmícháme do těsta.

4

Další postup je stejný jako při přípravě císařského trhance.

5

Hotový trhanec posypeme skořicovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept