Tvarohová pomazánka s okurkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohová pomazánka s okurkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 27167 |
Ingredience
20 g | Hořčice |
25 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Okurky |
15 g | Pažitka |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 ks | Ředkvička |
15 ml | Smetana 16% (pochoutková) |
8 g | Sůl |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 428,1mg |
---|---|
Cholesterol | 6,3mg |
Draslík | 27,8mg |
Vláknina | 533,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurky, Pažitka, Ředkvička, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Smetana 16% (pochoutková), Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohová pomazánka s okurkou postup přípravy receptu:
1 | Lžíci změklého másla dobře promícháme s tvarohem, přidáme lžíci hořčice, nadrobno nakrájenou kyselou okurku, sůl, pepř, posekanou pažitku a najemno nakrájené ředkvičky. Zjemníme lžící smetany, dobře vše promícháme a necháme chvíli uležet, aby se ingredience rozležely. |
2 | Podáváme s bílým pečivem. |