Jednoduchý recept

Brynzovo- bylinkový dip

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 27173

Ingredience

1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Meduňka
150 g Máslo bylinkové
3 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 dl Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Brynza
2 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný
1 kávová lžička Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 834kJ
1% Sacharidy 4 g
23% Tuky 17 g
3% Sodík 59 mg
16% Bílkoviny 9 g

Brynzovo- bylinkový dip postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme tvaroh, bylinkové máslo, smetanu a brynzu a vše pečlivě utřeme do hladké pěny.

2

Do jiné misky prolisujeme česnek a přidáme nadrobno nasekané všechny bylinky, důkladně promícháme, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme do tvarohové pěny.

3

Dip můžeme servírovat například na očištěné poloviny paprik nebo na kolečka nakrájeném celozrnném rohlíku. Přizdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept