Recept

Čevapčiči se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27176

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
600 g Maso mleté - mix
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 949 kcal
Kilojoule 3 971kJ
5% Sacharidy 18 g
118% Tuky 89 g
30% Sodík 598 mg
37% Bílkoviny 21 g

Čevapčiči se žampiony postup přípravy receptu:

1

Mleté maso v míse osolíme a opepříme. Přidáme vejce, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, strouhanku, okapané, jemně nakrájené žampiony a hořčici. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme malé válečky a na rozpáleném oleji na pánvi je smažíme po všech stranách.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept