Recept

Roštěnky plněné na smetaně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27183

Ingredience

200 g Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Okurky nakládané
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 ml Vývar z hovězích kostí
300 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 766 kcal
Kilojoule 3 204kJ
7% Sacharidy 24 g
75% Tuky 56 g
233% Sodík 5 g
73% Bílkoviny 41 g

Roštěnky plněné na smetaně postup přípravy receptu:

1

Plátky naklepeme, posypeme solí, pepřem, mletou paprikou a z jedné strany potřeme hořčicí. Na potřenou stranu položíme polovinu vařeného vejce a několik koleček cibule. Plátky zavineme, převážeme nití a na rozpáleném oleji orestujeme ze všech stran. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme v oleji zežloutnout. Podlijeme vývarem a podusíme 30 minut. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme do vývaru. Dusíme a podléváme dalších 45 minut.

2

Porce upravíme na talíře a každou posypeme nastrouhanou kyselou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept