Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27185

Ingredience

1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1000 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 kávová lžička Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Saturejka
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 594kJ
2% Sacharidy 6 g
66% Tuky 50 g
20% Sodík 402 mg
63% Bílkoviny 36 g

Rostbíf po labužnicku postup přípravy receptu:

1

Maso vcelku si naložíme den předem. Celý kus masa osolíme, opepříme, okmínujeme, posypeme sladkou paprikou a saturejkou. Celer nastrouháme nahrubo, cibuli pokrájíme nadrobno. Celer smícháme s cibulí a maso v zelenině obalíme ze všech stran. Dáme do ledničky a necháme uležet do druhého dne.

2

Z masa odstraníme zeleninu a na rozpáleném oleji opékáme ze všech stran. Do masa nikdy nepícháme, aby nevytekla šťáva. Maso přendáme do pekáčku i s olejem, přidáme 2 lžíce másla a zapékáme 20 minut. V polovině pečení maso obrátíme. Maso vyjmeme z pekáčku, položíme na plech jen s tukem, který zůstal na masu a pečeme dalších 20 minut.

3

Nyní maso nakrájíme na slabé plátky a podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept