Recept

Labužnická masová směs

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 27194

Ingredience

400 g Chléb celozrnný pšeničný
200 g Cibule
200 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Hořčice
200 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Kečup
2 špetka Máta
50 ml Olej olivový
50 ml Protlak rajčatový
100 g Salám měkký
2 špetka Saturejka
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 780kJ
15% Sacharidy 54 g
39% Tuky 29 g
57% Sodík 1 g
74% Bílkoviny 41 g

Labužnická masová směs postup přípravy receptu:

1

Maso ze svíčkové spolu s játry nakrájíme na menší kostičky, salám se slaninou na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibulku a necháme zpěnit. Nyní přidáme kostičky svíčkové a krátce orestujeme, vsypeme do pánve játra, slaninu, salám, chvilku smažíme, občas promícháme, zalijeme kečupem, protlakem, horčicí, ochutíme solí, mátou a saturejkou. Dusíme 2 až 3 minuty a ihned podáváme nejlépe s celozrnným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept