Jednoduchý recept

Biftek s vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 272
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Hovězí svíčková
100 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Tuk
400 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 933kJ
0% Sacharidy 0 g
36% Tuky 27 g
66% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Biftek s vejcem postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno silnější plátek. Mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku.

2

V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázené vejce.

3

Opečený biftek vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, rozpustíme je, v rozpuštěném másle biftek obrátíme, položíme na něj sázené vejce a podlijeme zbylým výpekem.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Vejce slepičí: (10ks)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept