Jednoduchý recept

Zelenina v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27202

Ingredience

1 ks Cuketa
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl
20 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 54 kcal
Kilojoule 226kJ
1% Sacharidy 3 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 51 mg
3% Bílkoviny 2 g

Zelenina v alobalu postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme pět kusů alobalu, které potřeme olejem.

2

Cuketu a rajčata nakrájíme na kolečka.

3

Nakrájenou zeleninu klademe na připravený alobal.

4

Zeleninu pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným ementálem.

5

Alobal důkladně zabalíme a grilujeme 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept