Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 27204

Ingredience

1 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Kmín celý
0,5 kávová lžička Kmín drcený
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
400 g Telecí plec
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 196kJ
2% Sacharidy 9 g
22% Tuky 16 g
16% Sodík 330 mg
44% Bílkoviny 25 g

Telecí maso na kmíně postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na větší kostky, česnek prolisujeme.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme kostky masa a zprudka osmahneme, jakmile pustí šťávu, zmírníme oheň, posypeme solí, drceným i celým kmínem, necháme trochu vysmahnout, přidáme česnek, orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a podlijeme vodou. Dusíme asi 40 minut. Minutu před koncem vaření vložíme do omáčky čtvrtky vařených vajec, jen aby se přohřály.

3

Podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept