Recept

Telecí řízky ze svíčkové

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27208

Ingredience

400 g Bramborová kaše
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí svíčková
10 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 963kJ
6% Sacharidy 21 g
38% Tuky 28 g
31% Sodík 626 mg
55% Bílkoviny 31 g

Telecí řízky ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na čtyři plátky, naklepeme pěstí, osolíme a z jedné strany posypeme moukou.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme řízky pomoučenou stranou dolů a opékáme asi 2 minuty. Řízky obrátíme a opékáme 3 minuty.

3

Porce řízků rozdělíme na talíře, přidáme bramborovou kaši, pokapeme výpekem z pánve a celý pokrm posypeme posekanou řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept