Recept

Telecí roláda s masitou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27209

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 polévková lžíce Hořčice
300 g Kabanos
20 g Máslo čerstvé
3 ks Okurky nakládané
50 ml Olej olivový
10 g Petržel kudrnka
2 kávová lžička Sůl
1000 g Telecí hruď
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 908kJ
2% Sacharidy 6 g
76% Tuky 57 g
127% Sodík 3 g
73% Bílkoviny 41 g

Telecí roláda s masitou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Maso nařízneme tak, aby vznikl větší plát masa. Naklepeme a osolíme. K jednomu delšímu okraji položíme kabanos vcelku, bude nám tvořit střed rolády.

2

Anglickou slaninu nakrájíme nadrobno, nasypeme na suchou rozpálenou pánev, počkáme až se začne škvařit a pustí tuk. Rozklepneme na ni 3 vejce, rychle promícháme a necháme ztuhnout. Do vychladlých vajec vmícháme posekanou petrželku a naneseme rovnoměrně na maso. Na povrch ještě položíme plátky kyselých okurek, maso zavineme do rolády, převážeme provázkem a potřeme máslem.

3

Na pánvi rozpálíme olej a roládu na něm ze všech stran opečeme. Přendáme do pekáčku, podlijeme vodou, přidáme lžíci hořčice a pečeme doměkka asi hodinu a čtvrt.

4

Upečenou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší, kterou přelijeme lžící vypečené šťávy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept