Recept

Telecí roláda na divoko

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 27215

Ingredience

Nádivka
1 ks Cibule
500 g Králičí maso
10 g Petržel kudrnka
2 ks Rohlíky bílé
2 špetka Saturejka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 g Vepřový bok
Telecí roláda na divoko
2 ks Bobkový list
5 g Jalovec
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1000 g Telecí hruď

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 683 kcal
Kilojoule 2 857kJ
3% Sacharidy 11 g
62% Tuky 47 g
22% Sodík 434 mg
91% Bílkoviny 51 g

Telecí roláda na divoko postup přípravy receptu:

1

Maso rozřízneme tak, aby vznikl větší plát. Trochu naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Nyní si připravíme nádivku. Přední maso z králíka povaříme asi 30 minut, scedíme, do vody po vaření namočíme rohlíky, cibuli nakrájíme na kusy, bůček na kostky. Vše umeleme na masovém strojku, přimícháme vejce, posekanou petželku, osolíme a ochutíme saturejkou.

3

Nádivku rozprostřeme na telecí maso, zavineme do rolády, převážeme provázkem, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou, roládu pomažeme máslem, do vody přidáme bobkové listy, jalovec, vložíme do trouby a pečeme hodinu a čtvrt. Občas podléváme.

4

Hotovu roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept