Recept

Těstoviny s drcenými rajčaty a bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2722
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

90 g Bazalka
2 stroužek Česnek
2 kávová lžička Citronová kůra
2 polévková lžíce Olej olivový jedlý
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
400 g Špagety, Makarony vařené
1 špetka Sůl
200 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
11% Sacharidy 39 g
23% Tuky 17 g
50% Sodík 998 mg
46% Bílkoviny 26 g

Těstoviny s drcenými rajčaty a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Cherry rajčátka podrtíme /v ruce, aby každé puklo/ a semínka vytekla.

2

Na oleji opečeme česnek na plátky, přidáme rajčata a dusíme cca 3 minuty.

3

Promícháme s vařenými špagetami, citrónovou kůrou, bazalkou a dle chuti osolíme, opepříme.

4

Podáváme posypané strouhaným parmazánem.

Poznámka

Do jídla použijeme čerstvé bazalkové lístky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept