Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 27221

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice
3 špetka Kmín drcený
20 g Křen
240 g Okurky nakládané
50 ml Olej olivový
40 g Řeřicha
40 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
500 g Telecí kýta
500 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 627kJ
2% Sacharidy 6 g
35% Tuky 27 g
93% Sodík 2 g
56% Bílkoviny 31 g

Telecí dvouroláda postup přípravy receptu:

1

Telecí i vepřové maso naklepeme, osolíme, a okmínujeme. V misce smícháme hořčici, strouhanku, nastrouhaný křen, sýr a posekanou řeřichu. Touto směsí potřeme plát bůčku z obou stran a položíme na plát telecího masa. Zabalíme tak, aby bůčkový plát byl uvnitř telecího. Převážeme provázkem a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran. Přendáme do pekáčku, trochu podlijeme vodou a pečeme 50 minut.

2

Hotovou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na tenčí plátky a podáváme s chlebem a kyselou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept