Recept

Telecí guláš moravský

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 27232
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
200 g Cibule
1 špetka Majoránka
200 ml Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 ks Polévkové kostky Vitana
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec
400 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 960kJ
12% Sacharidy 45 g
22% Tuky 16 g
16% Sodík 319 mg
62% Bílkoviny 35 g

Telecí guláš moravský postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky na proužky, česnek prolisujeme.

2

V hlubší pánvi zpěníme na oleji cibuli, přisypeme kostky masa, orestujeme, osolíme a opaprikujeme. Krátce osmažíme, podlijeme vodou, přidáme kostku bujónu, pokrájenou zelenou papriku a dusíme 50 minut. V mléce rozmícháme mouku a přilijeme do guláše. Ochutíme česnekem a majoránkou. Podusíme ještě 20 minut.

3

Podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept