Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27239

Ingredience

2 špetka Kmín drcený
1 ks Knedlík kynutý
25 g Kopr čerstvý
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej olivový
600 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 872kJ
5% Sacharidy 18 g
42% Tuky 31 g
10% Sodík 199 mg
41% Bílkoviny 23 g

Skopová kýta s koprem postup přípravy receptu:

1

Maso bez kosti osolíme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Na pánvi zprudka orestujeme v rozpáleném oleji, přendáme do pekáčku, hustě zasypeme koprem, podlijeme vodou a pečeme v troubě hodinu a půl. V trošce vody rozmícháme mouku, přilijeme k masu a pečeme ještě půl hodiny. Průběžně maso podléváme vodou a poléváme vypečeným tukem.

2

Maso naporcujeme a přelijeme šťávou z pekáčku. Podáváme nejlépe s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept