Recept

Skopová žebírka na česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27245

Ingredience

400 g Bramborová kaše
2 špetka Kmín drcený
50 ml Olej rostlinný
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
600 ml Salát okurkový
600 g Skopová žebra
1 kávová lžička Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 407kJ
8% Sacharidy 28 g
45% Tuky 34 g
26% Sodík 515 mg
66% Bílkoviny 37 g

Skopová žebírka na česneku postup přípravy receptu:

1

Maso od kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, posypeme rozmarýnem, kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej a žebírka na něm zprudka osmažíme po obou stranách. Porce upravíme na talíře, doplníme bramborovou kaší, posypeme posekanou petrželkou.

2

Můžeme podávat s okurkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept