Skopová žebírka na česneku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 27 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopová žebírka na česneku
Celkový čas: | 27 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | vasek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 27245 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
400 g | Bramborová kaše |
8 stroužek | Česnek |
2 špetka | Kmín drcený |
50 ml | Olej rostlinný |
15 g | Petržel kudrnka |
1 kávová lžička | Rozmarýn čerstvý |
600 ml | Salát okurkový |
600 g | Skopová žebra |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 122,0mg |
Draslík | 350,0mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,2mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bramborová kaše, Česnek, Kmín drcený, Olej rostlinný, Rozmarýn čerstvý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel kudrnka, Salát okurkový, Skopová žebra mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Skopová žebírka na česneku postup přípravy receptu:
1 | Maso od kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, posypeme rozmarýnem, kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej a žebírka na něm zprudka osmažíme po obou stranách. Porce upravíme na talíře, doplníme bramborovou kaší, posypeme posekanou petrželkou. |
2 | Můžeme podávat s okurkovým salátem. |