Recept

Skopová žebírka s vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27246

Ingredience

400 g Hranolky
20 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
3 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
600 g Skopová žebra
80 g Sýr Eidam cihla 45%
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 825 kcal
Kilojoule 3 454kJ
10% Sacharidy 35 g
70% Tuky 53 g
25% Sodík 502 mg
89% Bílkoviny 50 g

Skopová žebírka s vejci postup přípravy receptu:

1

Maso trochu odřízneme od kosti, po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. V pánvi rozpustíme máslo a přilijeme olej. Žebírka položíme do rozpáleného tuku a rovnoměrně opékáme. Po 6 minutách maso obrátíme a na každou porci rozklepneme vejce tak, aby se na mase udrželo. Jakmile začne bílek tuhnout, položíme do žloutku kostičku tvrdého sýra.

2

Podáváme s hranolkami a ozdobíme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept