Jednoduchý recept

Skopová plec s citronem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27247

Ingredience

1 ks Brambory
4 krajíc Chléb konzumní
2 ks Cibule
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Hořčice
50 g Máslo čerstvé
600 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 812kJ
12% Sacharidy 42 g
62% Tuky 46 g
10% Sodík 199 mg
39% Bílkoviny 22 g

Skopová plec s citronem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, brambor nahrubo, česnek prolisujeme. Maso promícháme s cibulí a pokapeme šťávou z jednoho citronu. Dáme na půl hodiny uležet.

2

K masu s cibulí přidáme brambor, sůl, česnek a vše spolu umeleme na masovém strojku. Ze směsi vytvoříme 4 placičky, které usmažíme na másle z obou stran.

3

Podáváme s hořčicí a chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept