Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27253

Ingredience

350 g Chléb konzumní
100 ml Hořčice
40 g Máslo čerstvé
100 g Okurky nakládané
100 ml Olej olivový
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1200 g Skopový hřbet
1 kávová lžička Sůl
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 830 kcal
Kilojoule 3 474kJ
10% Sacharidy 37 g
72% Tuky 54 g
17% Sodík 332 mg
75% Bílkoviny 42 g

Skopový hřbet na pivě postup přípravy receptu:

1

Vykoštěné maso částečne zbavíme loje, osolíme, potřeme česnekem, zalijeme pivem a necháme 45 minut odležet.

2

Na pánvi rozpálíme olej, okapané maso na něm opečeme ze všech stran. Poté ho vložíme do pekáčku, potřeme máslem, podlijeme trochou piva a pečeme v troubě 45 až 50 minut. Občas podléváme trochou piva a poléváme vypečeným tukem.

3

Upečené maso naporcujeme, podáváme s hořčicí, kyselými okurkami a chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept