Recept

Roláda ze skopového hřbetu s kabanosem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27257

Ingredience

400 g Bramborová kaše
15 g Celer - nať
2 ks Cibule
20 g Cibulka jarní
200 g Kabanos
20 g Mandle
20 g Máslo čerstvé
40 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
15 g Petržel kudrnka
600 g Skopový hřbet
1 kávová lžička Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 257kJ
8% Sacharidy 28 g
77% Tuky 57 g
26% Sodík 518 mg
68% Bílkoviny 38 g

Roláda ze skopového hřbetu s kabanosem postup přípravy receptu:

1

Vykoštěné maso zbavíme loje a nařízneme tak, aby vznikl plát. Maso osolíme, opaprikujeme a bohatě posypeme posekanou celerovou natí, petrželkou i jarní cibulkou. Kabanos oloupeme a položíme na okraj masa, bude tvořit střed rolády. Do kabanosu nařízneme menší dírky, vkládáme střídavě mandli a plátek česneku. Maso zavineme, převážeme nití a na pánvi v rozpáleném oleji opečeme kolem dokola. Přendáme do pekáčku, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, podlijeme vodou, maso pomažeme máslem a pečeme v troubě 90 minut.

2

Upečenou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept