Recept

Skopové maso na majoránce s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27258
Kategorie: Maso

Ingredience

15 g Celer - nať
4 stroužek Česnek
1 krajíc Chléb konzumní
100 g Cibule
1 polévková lžíce Majoránka
20 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Pažitka
10 g Petržel kudrnka
3 ks Rajčata
2 špetka Saturejka
600 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 906kJ
14% Sacharidy 49 g
56% Tuky 42 g
18% Sodík 352 mg
55% Bílkoviny 31 g

Skopové maso na majoránce s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody, osolíme a vaříme 30 minut. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, cibuli, kůrku chleba, ochutíme saturejkou, posekanou celerovou natí, petrželkou a pažitkou. Mouku rozmícháme ve vodě a přilijeme k masu. Dusíme dalších 20 minut. Maso vyndáme, naporcujeme, šťávu dochutíme prolisovaným česnekem, vrchovatou lžící majoránky a kouskem másla. Povaříme ještě chvilku a odstavíme.

2

Maso vložíme zpět, necháme prohřát a podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept