Recept

Skopové maso na bylinkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27259

Ingredience

5 g Bazalka
400 g Brambory vařené
50 g Cibule
20 g Libeček
1 polévková lžíce Majoránka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
5 g Rozmarýn čerstvý
600 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 441kJ
8% Sacharidy 30 g
54% Tuky 41 g
29% Sodík 584 mg
45% Bílkoviny 25 g

Skopové maso na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Maso rozdělíme na 4 kousky, vložíme do hrnce, osolíme, opepříme, zalijeme vodou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, posekaný libeček a povaříme 30 minut. Nyní vlijeme mouku rozmíchanou v trošce vody, přisypeme posekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, 1 lžíci majoránky a bazalku. Omastíme kouskem másla a dusíme dalších 25-30 minut.

2

Podáváme s vařeným bramborem a porce na talíři posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept