Recept

Skopové maso s tuřínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27261

Ingredience

150 ml Bešamel
3 špetka Kmín drcený
10 g Libeček
2 špetka Saturejka
600 g Skopová plec
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Tuřín
400 g Těstoviny vařené (průměr)
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 601kJ
11% Sacharidy 41 g
53% Tuky 40 g
22% Sodík 435 mg
42% Bílkoviny 24 g

Skopové maso s tuřínem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, bylinky posekáme, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme česnek, zpěníme a přidáme kostky masa. Promícháme, trochu opečeme, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a dusíme 30 minut. Nyní přisypeme očištěný a na kostičky nakrájený tuřín, ochutíme libečkem, saturejkou, zalijeme bešamelem a dusíme dalších 30 minut. Hustotu šťávy upravujeme podléváním vodou.

3

Hotový pokrm podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept