Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27262

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Kapusta hlávková
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Majoránka
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej rostlinný
15 g Pažitka
400 g Rýže dušená
600 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 846kJ
13% Sacharidy 45 g
61% Tuky 46 g
10% Sodík 204 mg
42% Bílkoviny 23 g

Skopové maso v kapustě postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a lehce posypeme moukou. V hrnci rozpálíme olej, přisypeme kostky masa, zprudka opečeme. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a osmahneme s masem. Podlijeme vodou a dusíme 40 minut. Nyní vsypeme do hrnce nahrubo nakrájenou kapustu, prolisovaný česnek, majoránku, dusíme dalších 20 minut. Podléváme podle potřeby.

2

Hotový pokrm posypeme posekanou pažitkou a podáváme nejlépe s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept