Recept

Skopové karbanátky s bůčkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 27265
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
10 g Celer - nať
4 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Hořčice
2 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Majoránka
50 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
400 g Skopové maso přední
200 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 947 kcal
Kilojoule 3 963kJ
13% Sacharidy 45 g
96% Tuky 72 g
50% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Skopové karbanátky s bůčkem postup přípravy receptu:

1

Skopové maso a vepřový bůček pokrájíme na větší kusy, posypeme solí, pepřem, kmínem, majoránkou, dvakrát umeleme na masovém strojku. Vmícháme utřený česnek, vejce, strouhanku, lžíci hořčice a najemno posekanou celerovou nať. Dobře promícháme a vypracujeme těsto. Z těsta tvoříme menší placičky, uhladíme mokrou rukou, v pánvi rozpálíme olej a placičky na něj pokládáme. Smažením se trochu nafouknou, takže dostanou tvar karbanátků. Smažíme z každé strany asi 7 minut.

2

Podáváme s bramborovou kaší nebo jen tak s hořčicí a chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept