Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 27271
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb konzumní
2 polévková lžíce Hořčice
100 g Játra vepřová
2 špetka Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
50 ml Mléko polotučné
4 ks Okurky nakládané
20 g Řeřicha
500 g Skopové maso přední
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 736 kcal
Kilojoule 3 079kJ
14% Sacharidy 49 g
61% Tuky 45 g
228% Sodík 5 g
60% Bílkoviny 34 g

Skopová vejce postup přípravy receptu:

1

Skopové maso a játra nakrájíme nahrubo, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, řeřichu, vše umeleme na masovém strojku. Můžeme i dvakrát. Přimícháme mlékem navlhčenou strouhanku, vejce a vypracujeme těsto. Z těsta tvoříme koule velikosti vajec, které vyskládáme do máslem vymazaného pekáčku. Trochu podlijeme vodou a pečeme 30 minut.

2

Hotový pokrm nejlépe chutná s hořčicí, kyselou okurkou a chlebem. Můžeme však podávat i s bramborem nebo s bramborovým knedlíkem. V tom případě pokrm na talíři ještě posypeme osmaženou cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept