Recept

Hovězí ocásek s párkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27282
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
1 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
1 ks Cibule
600 g Hovězí oháňka
2 ks Karotka
30 g Máslo čerstvé
150 g Párky Debrecínské
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 875 kcal
Kilojoule 3 661kJ
2% Sacharidy 9 g
42% Tuky 32 g
17% Sodík 345 mg
40% Bílkoviny 22 g

Hovězí ocásek s párkem postup přípravy receptu:

1

Ocásek rozsekneme na několik menších dílů, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.

2

Do hrnce nasypeme slaninu, necháme trochu vyškvařit a do tuku vložíme cibuli, osmahneme, přidáme maso, trochu orestujeme, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme hodinu a půl. Nyní přisypeme česnek, vmícháme natrhaný bílý chléb a povaříme ještě 20 až 30 minut. Vaříme odkryté, aby se tekutina rovnoměrně odpařovala.

3

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme kolečka karotky, kolečka párků, posypeme posekanými bylinkami a podusíme pár minut.

4

Maso z hrnce vyndáme a rozdělíme na talíře, směs z pánve smícháme se šťávou v hrnci a přelijeme porce masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept