Recept

Smažené hovězí ocásky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 27284
Kategorie: Maso

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
20 g Cibule
4 polévková lžíce Hořčice
600 g Hovězí oháňka
20 g Karotka
60 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
100 ml Omáčka cikánská
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,086 kcal
Kilojoule 4 543kJ
13% Sacharidy 45 g
51% Tuky 38 g
14% Sodík 283 mg
37% Bílkoviny 21 g

Smažené hovězí ocásky postup přípravy receptu:

1

Ocásek rozsekáme na menší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule a karotky. Vaříme hodinu a půl, scedíme a necháme maso okapat.

2

Kousky ocásků namočíme v rozpuštěném másle, potřeme hořčicí, obalíme ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.

3

Podáváme s chlebem a pikantní omáčkou, například cikánskou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept