Jednoduchý recept

Kuřecí prsíčka na medu a zázvoru

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27290

Ingredience

40 g Citronová šťáva
150 ml Dolin - Vermouth
1 kávová lžička Koriandr mletý
600 g Kuřecí prsa
48 g Med včelí
1 špetka Muškátový oříšek
15 ml Olej stolní
80 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Skořice mletá
12 g Strouhanka
30 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 310kJ
5% Sacharidy 17 g
11% Tuky 8 g
10% Sodík 203 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kuřecí prsíčka na medu a zázvoru postup přípravy receptu:

1

Připravíme si marinádu z vermutu, citronové šťávy, medu, strouhaného zázvoru, koření, strouhanky a sójové omáčky.

2

Maso pokrájíme na plátky a necháme 15 minut marinovat.

3

Pečící papír nastříháme na čtverce 30x30 cm velké, pokapeme olejem.

4

Maso přendáme na papír, posypeme sekanou petrželí a hermeticky zabalíme.

5

Necháme péct 30 minut při 210 °C.

6

Pečené maso ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept