Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 190 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 160 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 27298

Ingredience

600 g Brambory vařené
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
5 ks Cibule
40 g Cukr třtinový
900 g Hovězí plec
300 ml Hovězí vývar základní
15 g Jíška instantní
20 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
3 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 261kJ
11% Sacharidy 38 g
30% Tuky 22 g
37% Sodík 737 mg
78% Bílkoviny 44 g

Vlámské hovězí postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na slabší plátky, větší cibule také na plátky a rozebereme na kroužky. Plátky masa osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi s rozpáleným olejem. Cibuli na jiné pánvi osmahneme na másle. Do pekáčku vyskládáme ve vrstvách maso a cibuli, poslední vrstvou bude cibule. Zasypeme posekanými bylinkami. Do pánve, kde se smažilo maso, nalijeme pivo a vývar, přivedeme k varu, zahustíme tmavou jíškou, vmícháme cukr a touto šťávou maso s cibulí v pekáčku zalijeme. Dáme do trouby a pečeme dvě a půl hodiny.

2

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept