Řezy ze svíčkové přírodní - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Řezy ze svíčkové přírodní
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 273 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1500 g | Hovězí svíčková |
100 g | Máslo čerstvé |
1 g | Pepř černý mletý |
30 g | Sůl |
150 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 693kJ
0% Sacharidy 0 g
31% Tuky 23 g
63% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g
Uhlovodany | 64,8mg |
---|---|
Cholesterol | 89,3mg |
Draslík | 525,0mg |
Vláknina | 53,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hovězí svíčková, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Řezy ze svíčkové přírodní postup přípravy receptu:
1 | Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme. |
2 | Řezy vyjmeme a ve výpeku rozpustíme máslo. Výpekem opečené řezy přelijeme a ihned podáváme. |