Recept

Telecí kolena po italsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27310

Ingredience

600 g Brambory vařené
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 ks Cibule
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1500 g Telecí koleno
700 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 493kJ
10% Sacharidy 35 g
23% Tuky 17 g
30% Sodík 607 mg
93% Bílkoviny 52 g

Telecí kolena po italsku postup přípravy receptu:

1

Telecí kolena vykostíme, maso pokrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na horkém sádle osmažíme. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, přidáme kostičky oloupaných rajčat bez jader, posekané bylinky, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a dusíme hodinu.

2

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept