Tvarohová pomazánka s paprikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohová pomazánka s paprikou
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 27316 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
50 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Okurky nakládané |
25 g | Paprika červená |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
15 g | Pažitka |
2 špetka | Pepř cayenský |
25 g | Salám jemný |
20 ml | Smetana 16% (pochoutková) |
1 kávová lžička | Sůl |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 15,0mg |
Draslík | 40,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,3mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurky nakládané, Paprika červená, Paprika mletá sladká, Pažitka, Pepř cayenský, Salám jemný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Smetana 16% (pochoutková), Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohová pomazánka s paprikou postup přípravy receptu:
1 | Tvaroh dobře promícháme se změklým máslem, přidáme nadrobno posekanou pažitku, lžíci smetany, vmícháme velmi tenké proužky červené papriky, proužky jemného salámu a drobně pokrájenou kyselou okurku. Přimícháme ještě lžičku mleté papriky, soli, špetku pepře a necháme pár minut odležet. |
2 | Mažeme na chléb a pečivo. |