Recept

Vepřová pečínka s goudou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27318

Ingredience

150 g Hořčice
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl
1500 g Vepřová pečeně
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 806 kcal
Kilojoule 3 374kJ
1% Sacharidy 4 g
89% Tuky 67 g
23% Sodík 459 mg
79% Bílkoviny 44 g

Vepřová pečínka s goudou postup přípravy receptu:

1

Maso dáme do pekáče, potřeme hořčicí, podlijeme 100 ml vody a necháme péct při 200 °C cca 75 minut.

2

Po odpaření vody na podlévání, přelijeme maso zakysanou smetanou. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou.

3

Po uplynutí doby na pečení maso vyjmeme, na vrchní straně nakrojíme do cca 2/3. Zářezy vyplníme plátky sýra. Osolíme, opepříme a necháme ještě 5 minut zapékat.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a růžičková kapusta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept