Recept

Haše z vepřového a hovězího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 27329

Ingredience

5 stroužek Česnek
50 g Cibule
100 g Hovězí maso přední
1 špetka Majoránka
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Rohlíky bílé
10 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 g Vepřová plec
150 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 835kJ
5% Sacharidy 16 g
39% Tuky 30 g
27% Sodík 530 mg
49% Bílkoviny 28 g

Haše z vepřového a hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Rohlík nakrájíme a zalijeme vodou. Cibuli drobně nakrájíme, česnek utřeme a vejce rozšleháme. Pekáč vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.

2

Obě masa uvaříme, necháme mírně vychladit, pokrájíme a umeleme. Vmícháme namočený rohlík, z něhož jsme vymačkali vodu, cibuli, česnek, vejce, osolíme a okořeníme. Zalijeme vychladlým vývarem z masa. Přilijeme tolik vývaru, aby nám vznikla hmota řidší, než na sekanou.

3

Hmotu přendáme do připraveného pekáče, upravíme a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C. Pečeme, dokud haše nezezlátne a nelepí se na špejli.

4

Hned podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept