Recept

Telecí nožičky po provensálsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 27331
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
800 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
2 ks Telecí nožičky
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 647 kcal
Kilojoule 2 707kJ
12% Sacharidy 42 g
33% Tuky 24 g
43% Sodík 854 mg
95% Bílkoviny 53 g

Telecí nožičky po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Telecí nožičky vaříme ve slané vodě jednu hodinu, scedíme, maso obereme od kosti a nakrájíme na stejně velké kousky. Maso obalíme v mouce a osmažíme na oleji v hlubší pánvi. Podlijeme vínem, přisypeme nadrobno nakrájená, oloupaná a jadérek zbavená rajčata, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, osolíme, opepříme a dusíme 30 minut.

2

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept