Recept

Telecí nožičky po tyrolsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 27334
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
40 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Ocet vinný
40 ml Olej olivový
200 g Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
2 ks Telecí nožičky

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 685kJ
12% Sacharidy 43 g
37% Tuky 28 g
43% Sodík 852 mg
95% Bílkoviny 54 g

Telecí nožičky po tyrolsku postup přípravy receptu:

1

Telecí nožičky povaříme ve slané vodě jednu hodinu, scedíme, maso obereme od kosti a nakrájíme na menší plátečky. Maso obalíme v mouce a usmažíme na másle v hlubší pánvi. Maso vyndáme z pánve a dáme zatím stranou. Do pánve k máslu přilijeme olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Nyní přidáme smažené kousky masa, podlijeme octem a necháme vysmahnout na tuk. Přidáme oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata bez jader, utřený česnek, papriku bez jádřinců nakrájenou na slabé proužky, osolíme, opepříme a dusíme přibližně půl hodiny.

2

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept