Recept

Telecí brzlík zapečený s chlebem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 27344

Ingredience

250 ml Bešamel
400 g Chléb toastový
40 g Lanýž
60 g Máslo čerstvé
200 g Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
80 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí brzlík

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 753 kcal
Kilojoule 3 150kJ
18% Sacharidy 64 g
44% Tuky 33 g
103% Sodík 2 g
87% Bílkoviny 49 g

Telecí brzlík zapečený s chlebem postup přípravy receptu:

1

Brzlíky vhodíme na 3 minuty do horké vody, vyjmeme, vložíme do studené vody a jakmile se ochladí, vymačkáme je a nakrájíme na plátky. Každý plátek posypeme solí a pepřem.

2

Pekáček vymažeme máslem, na dno pekáčku vyskládáme plátky toastového chleba, na každý chlebový plátek položíme plátek brzlíku, na ně pak plátky lanýže, zalijeme bešamelem, zakapeme máslem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 45 minut.

3

Brzlíky rozdělíme na talíře a obložíme pokrájenými kyselými okurkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept